Nieuws

8 september 2009 - Op 4 oktober as. vindt in Hengevelde een Open Bedrijvendag plaats. Wij zullen aan deze bedrijvendag deelnemen en onszelf aan het publiek presenteren.

Waarin een klein dorp als Hengevelde groot kan zijn... Van de 2.100 Hengeveldenaren zijn er ruim 100 actief als zelfstandig ondernemer! Deze ondernemers halen alles uit de kast om van de tweede Open Bedrijvendag een grootse happening te maken. Er zijn verschillende rondleidingen door bedrijven en er is vermaak voor jong en oud! Tussen de bedrijfsbezoeken door kunnen de kinderen ravotten op de bungee-trampoline en het springkussen, zwieren in de draaimolen en gezellig meezingen met het dweilorkest of het draaiorgel.

Ook zal FC-Twente naar Hengevelde komen voor een voetbalclinic. De organiserende ondernemersvereniging in Hengevelde bestaat nu acht jaar onder de vlag SIO. Deze afkorting staat voor 'Samen in Ondernemen'.

De Open Bedrijvendag begint zondag 4 oktober 2009 om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur.

Via de link hieronder kan een plattegrond met deelnemende bedrijven worden gedownload. Deze bevinden zich aan de Eeftinkstraat, Slotsweg en bedrijventerrein Het Wegdam. De kaart bevat ook een aanbevolen looproute.

Plattegrond Open Bedrijvendag 4 oktober 2009

Graag tot 4 oktober in Hengevelde!


John ten Heggeler

3 juli 2009- Ondernemersvereniging SIO in Hengevelde heeft deze week het honderdste lid verwelkomd. Het is John ten Heggeler die kortgeleden als zzp'er is begonnen met minikraanverhuur.

Hij verhuurt zijn kraan, meestal met zichzelf als machinist, aan bouwbedrijven en stratenmakers.

(Bron:www.deondernemer.nl)